Lichaam opgewarmd en klaar voor de massage

 

Mijn tedere handen glijden moeiteloos over je lichaam, toegewijd aan de kunst van de massage. Achtergrondmuziek vult de ruimte met rust terwijl ik zorgvuldig je schouders, nek en oren verzorg. De aanraking van mijn handen bezorgt je onmiddellijk een gevoel van ontspanning.

 

Langzaam streel ik over je verwarmde lichaam, op weg naar meer intieme plekken. Mijn handen bewegen gracieus over je billen, waar ik de tijd neem om ze in te smeren en te masseren. De anticipatie groeit terwijl je verlangt naar het tedere contact van mijn vingers die langs je welving naar je warme poesje strelen. Plotseling ontmoet ik de gezwollen klit en neem ik uitgebreid de tijd om een bevredigende rilling door je heen te laten gaan.

 

Een korte pauze volgt, waarin ik je vraag om te draaien, zodat ik je tepels kan verwennen met het puntje van mijn tong. Terwijl mijn lippen bezig zijn met je tepels, strelen mijn vingers liefdevol je poesje. Mijn hand rust op je borst terwijl we samen genieten van het moment. Zachtjes schuif ik je benen uit elkaar, genietend van het sappige, romige uitzicht op je natte poesje, om vervolgens heerlijk door te gaan met de massage.

 

En ja, dit is slechts het begin.

 

Wil je dit beleven?

Aarzel dan niet om contact op te nemen,

zodat we samen de ultieme hoogtepunt bereiken.