Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Door deze website te betreden en gebruik te maken van onze diensten, bevestigt u dat u de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft bereikt.

 

De erotische massage die wij aanbieden is strikt bedoeld voor ontspanning en vermaak. Het is geen vervanging voor medische, therapeutische of geestelijke gezondheidszorg. Als u gezondheidsproblemen heeft, raden we u ten zeerste aan om eerst uw huisarts te raadplegen voordat u gebruik maakt van onze diensten. Wij streven naar een professionele en respectvolle omgeving voor al onze klanten.

 

Wij verwachten ook van onze klanten dat zij respectvol zijn tegenover onze masseur. Elke vorm van ongepast gedrag, verbaal of fysiek, zal niet getolereerd worden en kan leiden tot onmiddellijke beëindiging van de dienstverlening zonder restitutie. De informatie en diensten op deze website kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 

Wij streven naar het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie, maar wij geven geen garantie voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u het risico dat informatie en berichten kunnen worden onderschept, onderschept of gewijzigd. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit dergelijke activiteiten.

 

Geniet van een professionele massage in het comfort van uw eigen hotel suite voor gezondheid en ontspanning. Houd er rekening mee dat dit geen seksuele dienst is en ongepaste oproepen zullen worden gemeld.

 

Alle afbeeldingen, teksten en andere inhoud op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gereproduceerd zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u in met deze disclaimer en alle gebruiksvoorwaarden die op onze website vermeld staan.

 

Met vriendelijke groet,

Masseur Romeo.